Tgrt Haber
08 Ağustos 2021 13:29

Fotoğraf sevdasının bedeli ağır oldu: Dalgalara kapılan genç kayboldu

İstanbul'dan Kocaeli'ne bir arkadaşıyla gezmeye giden ve Kandıra'da fotoğraf çektirmek isteyen 29 yaşındaki Hüseyin Yılmaz, çıktığı kayalıklara çarpan şiddetli dalgalarla sürüklenerek denizde kayboldu.

Fotoğraf sevdasının bedeli ağır oldu: Dalgalara kapılan genç kayboldu
kocaeli,,kandıra,,fotoğraf,,dalga,,deniz,

Bir arkadaşıyla birlikte gezme amacıyla İstanbul'dan Kocaeli'ne giden 29 yaşındaki Hüseyin Yılmaz, fotoğraf çektirmek isterken dalgalara kapıldı. 

Sardala Koyu'nda fotoğraf çektirmek amacıyla kayalıkların üzerine çıkan genç, aniden gelen şiddetli dalgaya kapılarak denize düştü. Kısa süre içinde gözden kaybolan Yılmaz'ın arkadaşı ise anlık şok halini atlatmasının ardınan durumu derhal yetkililere bildirdi. 

HAVADAN VE DENİZDEN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sahil güvenlik, jandarma, sağlık ve KOSKEM ekibi sevk edilirken dalgalara kapıan genç için vakit kaybedilmeden arama kurtarma çalışmalarına başlandı.

Denizde kaybolan Yılmaz'ın bulunması için havadan ve denizden arama çalışması başlatıldığı da duyuruldu.

Fotoğraf sevdasının bedeli ağır oldu: Dalgalara kapılan genç kayboldu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...