Tgrt Haber
11 Ekim 2021 07:05

Genç baba 20 günlük bebeğine doyamadan cinayete kurban gitti

İzmir’de arkadaşlar arasında çıkan kavgada bıçaklanan Mahsun Aslan hastanede öldü. Cinayete kurban giden genç adamın 20 günlük bebeği olduğu öğrenildi.

Genç baba 20 günlük bebeğine doyamadan cinayete kurban gitti
izmir,,cinayet,

İzmir’in arkadaşlar arasında çıktığı ilerisi sürülen kavgada bıçaklanan şahıs kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.  Genç adam, 20 günlük bebeğine doyamadan cinayete kurban giderken; olayın ardından otomobil ile kaçan şüphelileri yakalama çalışmalarının ise sürdüğü öğrenildi.

Olay, Buca ilçesinde dün saat 22.00 sıralarında Çamlıkule Mahallesi 222/35 Sokak’ta yaşandı. Mahsun Aslan ile arkadaşları olduğu ileri sürülen A.F. ve S.F. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile birlikte 30 yaşındaki Mahsun Aslan vücuduna aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içerisinde yere yığıldı. Şüpheliler bindikleri otomobil ile hızla olay yerinden kaçtı. Evinin önünde bıçaklanan Aslan, yakınları tarafından hastaneye kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahaleler rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Genç baba 20 günlük bebeğine doyamadan cinayete kurban gitti

20 GÜNLÜK BEBEĞİNE DOYAMADAN ÖLDÜ

Öte yandan, evli ve 20 günlük bir bebeği olduğu öğrenilen Aslan’ın cansız bedeni savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, otomobil ile kaçarak kayıplara karışan şüphelileri yakalama çalışmalarının ise sürdüğü belirtildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...