Tgrt Haber

Gören bir daha bakıyor! Gerçek olduğuna inanmıyor

18 Eylül 2021 11:03
Gören bir daha bakıyor! Gerçek olduğuna inanmıyor
Yiğit Alp Arslan

Bursa'da saçları ve kaşları simsiyah olmasına rağmen bıyıkları sapsarı olan genci görenler şaşırıyor.

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde yaşayan ve bilgisayar mühendisliği bölümünde Yiğit Alp Arslan’ı görenler şoke oluyor. Çünkü genç adamın kaşları ve saçları siyah olmasına rağmen bıyıkları sarı.  Gören ilk başta boya zannediyor, genç adam doğal renk olduğunu söyleyince duyanlar inanmakta güçlük çekiyor. Hatta bıyıklarını takma sanıp çekenler bile oluyor. Sadece bıyıkları sarı renk olan Yiğit Alp Arslan'ın lakabı ise "Bıyık" olarak biliniyor.

TAKMA SANIP BIYIKLARINI ÇEKİYORLAR 

Sarı bıyıkları sayesinde onu tanımayan yok. Ailesinde çok kişinin siyah saç ve kaşları olmasına rağmen bıyıklarının sarı çıktığını ifade eden Yiğit Alp Arslan, "Vücudumdaki tek sarı yer bıyıklarım. Saçlarım, kaşlarım ve sakallarım simsiyah, ama bıyıklarım sarı. Görenlerin dikkatini çekiyor. Boya mı diye soruyorlar” dedi.  İnsanların kaşlarını takma olduğunu sandıklarını kaydeden Arslan, “Bıyığını boyadın mı diye soruyorlar. Gelip bıyıklarımı orijinal mi diye çekenler ve dokunanlar oluyor. Sarı bıyıklarımdan dolayı lakabım 'Bıyık' oldu. Herkes beni böyle çağırıyor" dedi.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...