Tgrt Haber
26 Kasım 2023 10:32 - Güncelleme : 26 Kasım 2023 10:42

Gören herkes taklit ediyor! 700 liraya mal etti: Eşi üşümesin diye soba borularıyla ilginç önlem aldı

Kahramanmaraş’ta bir vatandaş, eşi üşümesin diye soba borularını kıvrım kıvrım yaptı. Hanımının artık üşümediğini dile getiren vatandaş, görenlerin “Biz de yapalım” dediğini söyledi.

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Gören herkes taklit ediyor! 700 liraya mal etti: Eşi üşümesin diye soba borularıyla ilginç önlem aldı
soba,kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta yaşlı bir adam, eşi üşümesin diye yaşadıkları evinin odasına kurduğu sobanın borularını kıvrım kıvrım yapınca ortaya ilginç bir görüntü çıktı. Onikişubat ilçesi Altınova Mahallesi’nde yaşayan Hacı Ahmet İnce (77), müstakil evinin odasına soba kurdu.

EŞİ ÜŞÜMESİN DİYE ZİKZAK YAPTI

Eşi Zeliha İnce’nin üşümemesi için kurduğu sobanın borularını odanın içinde zikzak şeklinde dolandırarak bacaya taktı. İnce, gören herkesin çok beğendiğini söyleyerek tütme olmadığını da ifade etti.

Hacı Ahmet İnce, eşi üşümesin diye sobaya ilginç çözüm buldu.

“GÖRENLER DE İSTİYOR”

İnce, “Hava soğudu ve biz de yaşlandığımız için soğuk havalara dayanamıyoruz. Sobayı kurmadan kendi kafamdan duvarda çizgi çizdim. Gidip 700 liraya soba ve borularını aldım. Bu şekilde kurdum görenler de beğeniyor. Bir oda var ve odanın tamamı normal ısıda. Hanımın ayakları üşüyordu dayanamıyordu soğuğa onun için ben de böyle yaparsam ayakları soba borularına yakın olur düşüncesiyle üşümeyeceğini tahmin ettim ve soba borusunu bu şekilde taktım. Kendisi de 'eline sağlık çok güzel oldu' diyor. Gelen misafirlerin de hoşuna gidiyor, ‘biz de yapalım’ diyenler var. Kömür, odun her şey yanıyor bacada tütme olmuyor” diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...