Tgrt Haber
12 Eylül 2021 15:12

Görev başındaki itfaiyecilere tekmeli yumruklu saldırı kamerada

Sakarya'daki bir geri dönüşüm fabrikasında çıkarak kısa sürede büyüyen ve palet üretim fabrikasına sıçraya yangınla ilgili herkesi şaşkına uğratan görüntüler ortaya çıktı. Yangına müdahale eden itfaiye erleri, bir grup vatandaş tarafından tekme ve yumruklu saldırıya uğradı.

Görev başındaki itfaiyecilere tekmeli yumruklu saldırı kamerada
itfaiye,yangın,saldırı,kavga,sakarya

Sakarya'nın Arifiye ilçesinde bulunan bir plastik geri dönüşüm fabrikasında, geçtiğimiz hafta meydana gelen yangında, kan donduran detaylar ortaya çıktı. Kısa sürede büyüyen ve hemen yandaki palet üretim tesisine sıçrayan yangını söndürmek için canla başla mücadele eden itfaiye ekiplerine bir grup vatandaş, tekme ve yumruklarla saldırdı. O anlar, cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Arifiye ilçesinin Hanlıköy Mahallesi'ne bağlı Lale Sokak’ta bulunan plastik geri dönüşüm fabrikasında, 5 Eylül Pazar günü, bilinmeyen bir sebeple çıkan ve kısa sürede büyüyerek geri dönüşüm fabrikasının yanındaki palet üretim tesisine sıçradı. Yangın için bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

Görev başındaki itfaiyecilere tekmeli yumruklu saldırı kamerada

Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait arazözler, TOMA, iş makineleri ve çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi neticesinde yangın yaklaşık 2 saat süren çalışmaların ardından kontrol altına alınırken, yangında fabrika ve tesis bölümleri ile çok sayıda plastik ve ahşap malzeme kullanılamaz hale geldi.

Görev başındaki itfaiyecilere tekmeli yumruklu saldırı kamerada

GÖREV BAŞINDA DARP EDİLDİLER

Yaşanan yangını kontrol almak isteyen itfaiye erlerine bir grup vatandaşın saldırdığı çirkin anlar ise cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi. Görevi başındaki itfaiyecilere yumruk ve tekme atan kişiler, diğer itfaiyecilerin müdahalesiyle uzaklaştırıldı.

Görev başındaki itfaiyecilere tekmeli yumruklu saldırı kameradaGörev başındaki itfaiyecilere tekmeli yumruklu saldırı kamerada

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...