Tgrt Haber
27 Aralık 2021 13:45

Gurbetçi aile tatil yolunda faciayı yaşadı

Afyonkarahisar'da yılbaşı tatili için gelen gurbetçi aile, tatil yolunda geçirdiği kaza ile faciayı yaşadılar. Anne ve babanın yaralandığı kazada 7 yaşındaki çocukları Muhammed hayatını kaybetti.

Gurbetçi aile tatil yolunda faciayı yaşadı
Gurbetçi,,Kaza,,Antalya,

Belçika’dan yılbaşı tatili geçirmek için Emirdağ ilçesine gelmeye karar veren Kökten ailesi Antalya'ya geldileri. Kiraladıkları araç ile Emirdağ’a doğru yola çıkan aile, henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü kontrolden çıkan araçları takla attı.

ARAÇ HURDAYA DÖNDÜ

Savrulan araç ardından yol kenarındaki tarım arazisine girerek durabildi. Kaza sonrası çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis ve jandarma ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler hurdaya dönen araç içerisinde baba Arif, anne Sultan ve ailenin 7 yaşındaki çocukları Muhammed Ali Kökten’i yaralı olarak çıkararak ambulanslar ile hastaneye kaldırdı.

7 YAŞINDAKİ MUHAMMMED KURTARILAMADI

Yaralılardan 7 yaşındaki çocuk kaldırıldığı Çay Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralılardan anne Sultan Kökten’in durumunun ciddiyetini koruduğu belirtilirken, baba Kökten’in ise sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Kazanın ardından jandarma tarafından inceleme başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...