Tgrt Haber
11 May 2022 12:18 - Güncelleme : 11 May 2022 12:30

Aile Sağlığı Merkezi’nde skandal: Sapık doktor açığa alındı! Hastaları anlatınca suçüstü yakalandı

Adana’da bir Aile Sağlığı Merkezi’nde görevli doktorun hastalarını taciz ettiği ve cinsel saldırıda bulunduğu öne sürüldü. Merkezde hastalarla ilişkiye girdiği iddia edilen doktor Valilik tarafından açığa alınırken doktor hakkında başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Adana’da bir aile sağlığı merkezinde görevli olan doktorun hastalarını taciz ettiği ve merkezde oblarla ilişkiye girdiği iddiası ortalığı karıştırdı. Tacize uğrayan hastaların durumu diğer doktor ve hemşirelere anlatması üzerine açığa çıkan olayda, sapık doktor gözaltına alındı.

DİĞER DOKTOR VE HEMŞİRELERE ANLATTI

Yüreğir ilçesine bağlı Levent Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Levent Mahallesi Aile Sağlık Merkezi'ne gelen bazı hastalar, 53 yaşındaki Dr. İ.H.S. tarafından elle ve sözle taciz edildiklerini hemşire ve diğer doktorlara anlattı. Bunun üzerine hemşire ve doktorlar İ.H.S. ile görüşüp uyardı.

SUÇÜSTÜ YAKALADILAR

Buna rağmen İ.H.S.’nin sözle ve elle tacize devam ettiği hatta 4 hastası ile aile sağlığı merkezinde cinsel ilişkiye girdiği öne sürüldü. Doktor ve hemşireler durumdan şüphelenerek doktorun ilişkiye girdiği öne sürülen bir hasta geldiğinde takip edip suçüstü yaptıkları iddia edildi.

EŞİ BOŞANMA DAVASI AÇTI

Olaydan sonra hemşire ve doktorlar mesai arkadaşlarından şikayetçi oldu. Şikayet üzerine Adana Valiliği doktoru açığa aldı. Doktorun eşi de bu olayların gün yüzüne çıkması üzerine eşine boşanma davası açtı.

KADIN HASTA İLİŞKİLERİNİ DOĞRULADI

Doktorun muayene sırasında cinsel ilişkiye girdiği öne sürülen kadının da doktorla birlikte olduğunu doğruladığı iddia edildi.

Doktorla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...