Tgrt Haber
28 Haziran 2021 23:00

Hayali matematik öğretmeni olmaktı! Kazada hayatını kaybetti

Afyonkarahisar’da eski dershanede öğretmenleri ile piknik yaparken dönüş yolunda meydana gelen kazada hayatını kaybeden 22 yaşındaki Ezgi Aslanbek toprağa verildi.

Hayali matematik öğretmeni olmaktı! Kazada hayatını kaybetti
Afyonkarahisar,kaza

Geçtiğimiz hafta sonu Afyonkarahisar-Konya karayolu Fatih Nizamiye Kavşağı’nda kaza meydana geldi. A.T. idaresindeki otomobil, S.Y. yönetimindeki otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile savrulan S.Y.’nin kullandığı araç, yol ortasındaki refüjde bulunan elektrik direğine çarptıktan sonra yan yatarak durabildi. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi geldi.  Olay yerine gelen ekipler yan yatarak durabilen araçtaki Ezgi Aslanbek’in (22) öldüğünü belirledi.

HAYALİ MATEMATİK ÖĞRETMENİ OLMAKTI

Trafik kazasında hayatını kaybeden Ezgi Aslanbek’in üniversiteye hazırlanmak için gittiği eski dershanesindeki öğretmenleri ile piknik dönüşü yaşadığı kaza sonrasında hayatını kaybettiği öğrenildi. Balıkesir Üniversitesi ikinci sınıf öğrencisi olan Aslanbek'in en büyük hayalinin matematik öğretmeni olmak olduğu belirtildi. Hayatını kaybeden genç kızın cenazesi İzmir'in Bergama ilçesi Ovacık Mahallesi’ndeki baba ocağına getirildi. Genç kızın naaşı, Ovacık Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından aynı mahallede bulunan mezarlıkta gözyaşları ile defnedildi. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...