Tgrt Haber
02 Temmuz 2020 10:16

Hayvan pazarlarında iğne atsan yere düşmez görüntüler

Kurban Bayramı’nın da yaklaşması ile açılışın ardından Aydın’da hayvan pazarlarında iğne atsan yere düşmez görüntüler oluştu. Uyarılara rağmen sosyal mesafenin hiçe sayıldığı pazarlarda, alışverişler de eski usul ile devam etti.

Hayvan pazarlarında iğne atsan yere düşmez görüntüler
Kurban Bayramı,,hayvan pazarı

Kovid-19 salgını tedbirleri ve yapılacak tadilat çalışmaları kapsamında aylar önce kapatılan Dalama hayvan pazarı alıcı ve satıcı akınına uğradı.

Aydın’ın yanı sıra Ege Bölgesinin tüm illerinden satıcı ve alıcıların geldiği hayvan pazarlarında yerel yönetimler kovid-19 salgınına karşı gerekli önlemleri almasına rağmen, vatandaşların önlem almadığı görüldü.

Hayvan pazarlarında iğne atsan yere düşmez görüntüler

Sabaha karşı girişlerin başladığı hayvan pazarlarında sık sık vatandaşlar uyarılmasına rağmen oluşan manzara şaşırtıyor.

Uzun zamandır kapalı olan hayvan pazarlarının açılması vatandaşlar tarafından sevinçle karşılanırken, pazarlardaki tek sıkıntı uyulmayan sosyal mesafe oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...