Tgrt Haber
13 Ekim 2021 15:14

Psikolojisi bozulan İETT şoförü ile yolcular arasında ilginç diyalog

Ümraniye'de İETT şoförü ile yolcular arasında ilginç bir tartışma yaşandı. Psikolojisinin bozulduğunu söyleyerek araçtaki yolcuları aşağı indirmeye çalışan şoföre yolcular tepki gösterdi.

Psikolojisi bozulan İETT şoförü ile yolcular arasında ilginç diyalog
iett,şoför,otobüs

İstanbul'daki birkaç gün önce İETT otobüsünde yaşananlar, görenleri şaşkına çevirdi.

Ümraniye Necip Fazıl Mahallesi Çekmeköy Sapağı durağında yaşanan olaya göre; 19S hat numaralı Kadıköy Yenidoğan seferi yapan bir İETT şoförü, Çekmeköy Sapağı durağına geldiği sırada psikolojisinin bozulduğunu ve daha fazla ilerlemeyeceğini söyleyerek vatandaşları otobüsten inmesini istedi. Otobüsteki yolculara, ‘aşağı inin devam etmiyorum’ diye çıkışan şoföre, araçtan inmek istemeyen vatandaşlar tepki gösterdi.

"BANA MI VERİYORSUN VERGİYİ ULAN"

Araçtan inmeyen yolculardan biri, "Benim vergimle gidiyorsun" deyince daha da sinirlenen İETT şoförü, "Ne vergisi kardeşim, bana mı veriyorsun ulan vergiyi? Benim kaç tane raporum var sen biliyor musun? Öldürecek misiniz beni?" diyerek bağırmaya başladı. O anlar otobüsteki yolcuların cep telefonu kamerasına yansıdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...