Tgrt Haber
06 Nisan 2022 00:47 - Güncelleme : 06 Nisan 2022 04:31

Sakarya'da iftar vakti aile katliamı! Miras yüzünden ağabeyi, yengesi ve yeğenini öldürdü

Sakarya'da iftar vakti aile içinde katliam yaşandı. 2 kardeş arasında tapu anlaşmazlığı yüzünden tartışma yaşandı. Olay kısa sürede kavga dönüşünce tabancasını çıkaran Ç.G.; ağabeyi, yengesi ve yeğeni öldürdü. Ailenin en küçük çocuğunun ise balkonda saklanarak hayatta kalmayı başardığı ortaya çıktı.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İHA / AA
Sakarya'da iftar vakti aile katliamı! Miras yüzünden ağabeyi, yengesi ve yeğenini öldürdü

Sakarya'da akşam saatlerinde iki kardeş arasında miras dolayısıyla çıkan kavga katliama dönüştü. Ağabeyiyle tartışan şahıs, silahıyla 3 kişiyi katletti.

Serdivan ilçesine bağlı Kemalpaşa Mahallesi Gündoğan Sokak'ta yaşanan olaya göre; 54 yaşındaki Ç.G., ağabeyi Bedri G. (65) ile tapu meselesi yüzünden tartışma yaşadı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce üzerinde taşıdığı tabancaya sarılan Ç.G.; ağabeyi Bedri G., yengesi Duriye G. (59) ve yeğeni Tuncay G'ye (31) ateş etti.

3 KİŞİ ÖLDÜ, 1 KİŞİ SAKLANARAK KURTULDU

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, yapılan kontroller sonucunda silahla vurulan aynı aileden B.G., D.G. ve T.G.'nin yaşamını yitirdiği tespit edildi. Ailenin bir çocuğunun ise balkonda saklanarak saldırıdan kurtulduğu öğrenildi.

Polis ve Cumhuriyet savcısı olay yerinde incelemelerde bulundu.Cesetler, incelemenin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Otopsi Merkezi'ne götürüldü.

Polis, olay yerinden kaçan şüpheli Ç.G'yi yakalamak için çalışma başlattı.

 

 

Kaynak: İHA / AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...