Tgrt Haber

İki çocuğu da camdan düşerek ölen anne tutuklandı

26 Kasım 2019 21:46
İki çocuğu da camdan düşerek ölen anne tutuklandı
rize,,ölüm,

Rize’de 6. Kattan düşerek hayatını kaybeden 4 yaşındaki çocuğun ölümüne ilişkin gözaltına alınan annesi tutuklandı. Annenin, emniyet ve savcılıktaki ifadelerinde hakkındaki suçlamaları reddettiği, ailenin diğer çocuğu Harun H’nin de 3 yıl önce aynı şekilde pencereden düşerek öldüğü öğrenildi.

Rize'de camdan düşerek hayatını kaybeden küçük kızın annesi tutuklandı.

Anne tutuklandı
12 Kasım’da Rize Merkez’de bağlı Camiönü Mahallesi Menderes Bulvarı’ndaki bir apartmanın 6’ncı katındaki evlerinin penceresinden düşerek yaşamını yitiren 4 yaşındaki Fatma Nur H’nin ölümüne ilişkin bir süre önce ifadesi alınan Emine H. , olayda kusuru olabileceği şüphesiyle gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen anne, çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

İki çocuğu da camdan düşerek ölen anne tutuklandı

3 yıl öncede diğer çocuğu camdan düşerek ölmüştü

Annenin, emniyet ve savcılıktaki ifadelerinde hakkındaki suçlamaları reddettiği, ailenin diğer çocuğu Harun H’nin de 3 yıl önce aynı şekilde pencereden düşerek öldüğü öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...