Tgrt Haber

'Ucuz' eşya duyunca çılgına döndüler! Mağazaya akın edip, izdihama neden oldular

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
22 Temmuz 2023 13:36 - Güncelleme : 22 Temmuz 2023 13:40
izdiham,Kayseri,indirim

Kayseri’de ev eşyası satan bir mağaza, yeni yer açması sebebi ile indirimli ürünler satınca, vatandaşlar mağaza önünde izdihama sebep oldu.

İndirim olunca akıllara durgunluk veren izdiham görüntüleri kaçınılmaz oluyor. Bu sefer izdihamın adresi Kayseri'nin kocasinan ilçesi...

Zümrüt Mahallesi Kadir Has Caddesi üzerinde ev eşyası satan bir mağaza, yeni iş yeri açması sebebi ile ürünlerde kampanya yaparak indirimli satacağını duyurdu. İndirimi duyan vatandaşlar mağaza önünde izdihama sebep oldu.

Mağaza yetkilileri tarafından zaman zaman kapı önünde yoğunluk oluşturulmaması ve içeri girilmemesi yönünde hoparlörlerden duyuru yapılsa da kalabalık aldırış etmedi.

Kayseri'de indirim izdihamı

HEM İNSAN HEM ARABA YIĞINI

Vatandaşlar bir taraftan aldıkları ürünleri araçlarına taşırken, diğer taraftan da mağazadan indirimli ürün almak isteyen vatandaşların oluşturduğu izdiham kameralara yansıdı.

Öte yandan, mağazanın önündeki otoparktaki araba görüntüleri de görenleri hayrete düşürdü.

Kayseri'de indirim izdihamı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...