Tgrt Haber
03 Ekim 2021 17:04

Aleyna Ağgül'ün babasından cinayet suçlaması! Polis çocuğu elinde bıçakla yakalamış

Iğdır'da oğlu Göktürk A.'nın müstehcen fotoğraflarını çektiği ve babası Gökhan A.'nın da bunları kullanarak şantaj yapıp istismarda bulunduğu iddiasıyla intihar eden Aleyna Ağgül'ün babası, olayın intihar değil cinayet olduğunu öne sürdü.

Aleyna Ağgül'ün babasından cinayet suçlaması! Polis çocuğu elinde bıçakla yakalamış
aleyna ağgül,intihar,cinayet,istismar

Iğdır'da 18 yaşındaki Aleyna Ağgül, 'intiharımdan Gökhan A. sorumludur' yazılı bir not bırakarak 5. kattan aşağı atladı. Hayatını kaybeden genç kızın bahsettiği isim ve oğlu gözaltına alınmalarının ardından delil yetersizliği sebebiyle serbest bırakılırken konuya ilişkin açıklamada bulunan baba Kemal Ağgül, polisin çocuğu elinde bıçakla yakaladığını öne sürerek "Çocuğum üniversiteye hazırlanıyordu, özel ders alıyordu. Böyle bir şey yapmaz." dedi.

 Iğdır'ın Pir Sultan Abdal Mahallesi’nde meydana gelen olayda, iddiaya göre Iğdır’da inşaat işiyle uğraşan 42 yaşındaki Gökhan A., oğlu Göktürk A.’nın cep telefonuna bakarken arkadaşlık yaptığı 18 yaşındaki Aleyna Ağgül'ün uygunsuz fotoğraflarını gördü. Aleyna'ya ulaşan Gökhan A., genç kızı ofisine çağırarak iddiaya göre fotoğraflarla şantaj yapıp genç kızla birlikte oldu.

KİMSEYE BİR ŞEY ANLATMADI

Yaşanan olay sonrası bunalıma giren ve olayı kimseye anlatamayan lise mezunu genç kız, evlerinin 5. katından kendini boşluğa bırakarak intihar etti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Ağgül’ün cansız bedenini Iğdır Devlet Hastanesi morguna kaldırırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

'ÖLÜMÜMDEN GÖKHAN A. SORUMLUDUR'

Aleyna Ağgül'un intihar etmeden önce ‘Ölümümden Gökhan A. sorumludur’ yazılı bir not bıraktığını belirleyen polis, notta ismi geçen baba Gökhan A. ile oğlu Göktürk A.'yı gözaltına aldı. Gözaltına alınan baba-oğul ifadelerinin ardından delil yetersizliği nedeniyle adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, genç kızın ailesi ise baba-oğlun serbest kalmasına tepki gösterdi.

"O KATTAN DÜŞEN İNSAN PARAMPARÇA OLURDU"

Kızının intihar etmediğini, öldürüldüğünü iddia eden baba Kemal Ağgül, “Akşam 9'da çocuğu evden birilerinin vasıtasıyla çıkarıyorlar. Çocuğuma zorla alkol aldırıyorlar. Bu cinayet. Polis çocuğu elinde bıçakla yakalamış. 3 gün nezarette kaldılar baba ve oğlu. Serbest bırakıldılar. 5’nci kattan düşmüş kızım. Benim kızımın cesedinde sadece boyun arkası hasar almış. O kattan düşen insan paramparça olurdu. Güzel bir senaryo yaptılar. Çocuğum üniversiteye hazırlanıyordu, özel ders alıyordu. Böyle bir şey yapmaz” şeklinde konuştu.

Talihsiz kızın cenazesi Iğdır Asri Mezarlığı'na defnedildi. Aleyna'nın tecavüze uğrayıp uğramadığı adli tıp raporu ile ortaya çıkacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...