Tgrt Haber

İş yerleri alevlere teslim oldu! Yangının boyutu gün ağarınca ortaya çıktı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
01 Mart 2022 11:50 - Güncelleme : 01 Mart 2022 12:08
Yangını söndürmeye çalışan bir kişi dumandan etkilenirken bazı araçlar ise yandı

Kocaeli’de dün gece saatlerinde başlayan sanayii sitesindeki yangını neden olduğu facianın boyutu gün ağırınca ortaya çıktı.

Yangını söndürmeye çalışan bir kişi dumandan etkilenirken bazı araçlar ise yandı

Kocaeli’de sanayii sitesinden dün gece saatlerinde başlayan yangın kısa sürede büyüdü. Alevler yangının çıktığı yedek parça dükkanının etrafından bulunan 6 iş yerine daha sıçradı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ekip yönlendirildi. Kısa sürede olay yerinde ulaşan ekipler yangını söndürmek için çalışma başlattı.

FACİANIN BOYUTU GÜN AĞIRINCA ORTAYA ÇIKTI

Yangını söndürmeye çalışan bir kişi dumandan etkilenirken bazı araçlar ise yandı. Ekiplerin yaklaşık 2 saat süren çalışmaları neticesinde yangın kontrol altına alındı.

İş yerleri alevlere teslim oldu! Yangının boyutu gün ağarınca ortaya çıktıÖte yandan, 6 iş yerinin kullanılamaz hale geldiği yangının hasarı gündüz görüntülendi. Bölgede yangın ile ilgili incelemelerin devam ettiği öğrenildi.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...