Tgrt Haber

İş yerlerindeki yangını yaşlı gözlerle izlediler

03 Şubat 2020 11:55
İş yerlerindeki yangını yaşlı gözlerle izlediler
Denizli,,iş yeri yangını

Denizli’de zücaciye ve giyim ürünleri satan mağazada çıkan yangın büyük paniğe neden olurken, iş yeri çalışanları ise çalıştıkları yerde çıkan yangını yaşlı gözlerle seyrettiler.

Pamukkale ilçesi Saraylar Mahallesi İstasyon Caddesi üzerindeki zücaciye ve giyim ürünleri satan mağazanın bodrum katında, elektrik kontağından kaynaklı yangın çıktı. Alevler kısa sürede mağazaya sirayet edince çalışanlar hemen kendilerini dışarı attı.

Yarım saat sonunda söndürüldü

Dumanı gören çevre esnafı ise hemen itfaiyeyi arayarak yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri hızlı bir şekilde yangına müdahale ederken polis ekipleri ise cadde de trafiği durdurarak araç geçişine izin vermedi.

İş yerlerindeki yangını yaşlı gözlerle izlediler

Yangın ekiplerin yaklaşık yarım saatli müdahalesi sonrası söndürüldü.

Çalışanlar gözyaşların boğuldu

Olay esnasında can havli ile kendilerini dışarı atan mağaza çalışanları ise itfaiye ekiplerinin yangın söndürme çalışmalarını yaşlı gözlerle izledi. Büyük paniğin yaşandığı olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

İş yerlerindeki yangını yaşlı gözlerle izlediler

Yangının ardından soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...