Tgrt Haber

İstanbul’da 225 bin liralık çanta hırsızlığı

10 Haziran 2021 10:26
İstanbul’da 225 bin liralık çanta hırsızlığı
İstinye,çanta,,hırsızlık,

İstinye’de bir AVM’deki lüks mağaza giren Rus uyruklu 2 şüpheli, 225 bin lira değerinde çantayı çaldı

Sarıyer İstinye Katar Caddesi üzerinde bulunan bir AVM’ye giren 2 şüpheli lüks bir mağaza girdi. Rus uyruklu oldukları öğrenilen 2 şüpheli etrafı gözledikten sonra 225 bin lira değerindeki bir çantayı kaşla göz arasında çaldı. Çantayı boynunda asılı olan diğer bir düzenekli çantanın içerisine koyan şahıs, bu sayede x-ray cihazına yakalanmadan mağazadan ayrıldı.

İstanbul’da 225 bin liralık çanta hırsızlığı

POLİS ADIM ADIM İZLEDİ

Olayın ardından mağaza yetkilileri çantanın yerinde olmadığı fark ettikten sonra durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, çalışma başlattı. Güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri çantayı alan şahsın başka bir taksi sürücüsü ile AVM’ye geldiklerini tespit etti. Taksici ile görüşen polis ekipleri şüphelilerin Şişli Harbiye Halaskargazi Caddesi üzerinden taksiye bindiklerini belirledi

İstanbul’da 225 bin liralık çanta hırsızlığı

ÇANTA POŞETE SARILMIŞ BULUNDU

Polisin sıkı takibi sonrası Rus uyruklu olduklarını belirledikleri 2 şahsın, Mecidiyeköy’de bir AVM’de de başka bir hırsızlık olayına karıştıklarını tespit etti. . Otel odasına baskın düzenleyen polis, 38 yaşındaki Ivan F. ve 42 yaşındaki Sergei C.’yi kıskıvrak yakaladı. 225 bin liralık çantanın havalandırma boşluğunda poşete sarılmış halde bulundu. İfadeleri alınan 2 Rus şüpheli sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Çanta ise mağaza yetkilisine teslim edildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...