Tgrt Haber
28 Haziran 2021 22:29

İstanbul'da 7 ilçede plansız su kesintisi

İstanbul’da 7 ilçede su kesintisi meydana gelirken yüzbinlerce vatandaş mağdur oldu

İstanbul'da 7 ilçede plansız su kesintisi
İstanbul,su kesintisi

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) sabah saatlerinde yaptığı açıklamada Büyükçekmece, Beylikdüzü, Fatih ilçelerinde sabah saatlerinde planlı su kesintisi yapacağını açıkladı. Bu planlı kesintinin vatandaşlara duyurularak yapılması herhangi bir sorun oluşturmazken akşam saatlerindeki plansız kesinti yüzbinlerce vatandaşı mağdur etti. Vatandaşlar tarafından aranan İSKİ Genel Müdürlüğü kesintinin kendilerinden dolayı kaynaklanmadığını belirterek suçu Boğaziçi Elektrik’e attı. Boğaziçi Elektrik ise kesintilerinin kendileri ile ilgili olmadığını söyledi.

İSKİ’DEN KESİNTİ SONRASI AÇIKLAMA

Vatandaşların şikayetleri sonrası İSKİ internet sitesinden açıklama yaparak kesintiye ilişkin bilgi verdi. İstanbul’un Bayrampaşa, Başakşehir, Beykoz, Eyüpsultan, Fatih, Güngören ve Zeytinburnu ilçelerinde su kesintisi yaşanıyor. Bu kesintinin ilçelerde yapılacak çalışmalar sonucunda gece 1.00 civarında tamamlanması bekleniyor.  

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...