Tgrt Haber

İstanbul'da sıcak havada beklenen kare! Güneşin altında tavada yumurta pişirdiler

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
26 Temmuz 2023 16:48 - Güncelleme : 26 Temmuz 2023 17:01
tavada yumurta,sıcak hava,istanbul

İstanbul'da bugün en sıcak gün yaşanıyor. Durumu fırsat bilen vatandaşlar, kızgın güneşin altına bıraktığı tavada yumurta pişirdi. Yumurtanın saniyeler içinde piştiği anlar kameraya da yansıdı.

Türkiye bugün yandı kavruldu... Ülkede en sıcak gün yaşanırken, İstanbul'da rekor kırıldı. En son 2000 yılının Temmuz ayında ölçülen 40.6 derecenin, bugün üzerine çıkılarak yeni rekor kırıldı. Bugün Şile'de hava sıcaklığı 43.4, Çekmeköy'de 41.7, Eyüpsultan'da ise 40.4 derece ölçüldü. 

Sıcaklıklar yükselince genelde doğu illerinde yaşanan ilginç manzara bu kez Çekmeköy’de yaşandı. Çekmeköy’de bir grup vatandaş güneşin altında ısınan tavaya yumurta kırarak pişirdi.

Güneşin altında yumurta pişirdiler

SANİYELER İÇİNDE PİŞTİ

Tavaya kırılan yumurta güneşin ve sıcak havanın etkisiyle saniyeler içerisinde pişti. Vatandaşlar pişirdikleri yumurtayı daha sonra beraber yedi.

Güneşin altında yumurta pişirdiler

Güneşin altında ısınan tavada yumurta pişiren Erkan Urtenur, “Sıcaklık 42 dereceyi buldu. Bayağı sıcak. Tavada yumurtamız da pişti. Allah yardımcımız olsun" dedi.

Güneşin altında yumurta pişirdiler

Güneşin altında yumurta pişirdiler

Güneşin altında yumurta pişirdiler

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...