Tgrt Haber
10 Ağustos 2021 23:48

İstanbul’da kaybolan Rus öğrencinin cansız bedeni bulundu

Tatil yapmak için İstanbul'a gelen 20 yaşındaki Rus öğrenciden acı haber geldi. 28 Temmuz'dan bu yana aranan Rus gencin cansız bedeni bulundu.

İstanbul’da kaybolan Rus öğrencinin cansız bedeni bulundu
rus,turist,kayıp,ceset,istanbul

Günlerdir kayıp olan Rus turistten kötü haber geldi. 

DENİZDE CESET İHBARI

16 Temmuz'da Litvanya'dan tatil yapmak üzere İstanbul'a gelen Makar Fedorovich Ragin adlı Rus öğrenci, 28 Temmuz'da Adalar'ı gezmek için kaldığı otelden ayrılıp kayıplara karışmıştı. 20 yaşındaki genci arama çalışmaları sürerken, 10 Ağustos'ta polis ekiplerini alarma geçiren bir ihbar geldi. Öğle saatlerine doğru Burgazada Kalpazankaya mevkiinde denizde ceset olduğu ihbarını alan emniyet ekipleri olay yerine gittiğinde, denizdeki kayalıklar üzerinde bir cesetle karşılaştı.

Yapılan çalışmalar sonucu ceset denizden çıkarılırken, olay yerinde yapılan incelemelerde bir çanta bulundu. Çantanın içinden yaklaşık 2 haftadır kayıp olan Rus öğrenci Makar Ragin’e ait pasaportun fotokopisi çıktı.

Savcılık olayla ilgili soruşturma başlatı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...