Tgrt Haber
20 Nisan 2022 10:15 - Güncelleme : 20 Nisan 2022 10:21

İstanbul’da ‘sapık patron’ paniği: Tuvalete gizli kamera yerleştirdi

İstanbul’da bir ofiste kadın çalışanlar, şüphelendikleri patronlarının tuvalete gizli kamera yerleştirdiğini iddia ederek şikayetçi oldu. Kameraları bulan ve kayıtlara ulaşan kadınlar, delilleri mahkemeye sundu.

İstanbul’da ‘sapık patron’ paniği: Tuvalete gizli kamera yerleştirdi

İstanbul’da bir ofisin kadın çalışanları, tuvalete krem kutusu, tıraş malzemeleri ve çorap içinde gizli kamera yerleştirdiğini iddia ettikleri eski patronları hakkında şikayette bulundu. Kameraları bulduklarını beyan eden kadınlar, delilleri mahkemeye sundu.

‘GİZLİ KAMERALARI YERLEŞTİRİRKEN GÖRÜNTÜLERİ VAR’

Sabah’ın haberine göre, İstanbul Eyüpsultan'a bağlı Topçular'daki bir iş yeri tuvaletinde gizli kamera ile çekim yapıldığı iddiasıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunuldu. İşyerinin eski çalışanları olduğunu belirten Reyhan Y. ve Denizcan K., gizli kameraları tuvalete işyeri ortaklarından Onur A.'nın yerleştirdiğini öne sürdü.

Ele geçirdikleri kamera görüntülerini savcılığa delil olarak veren Y. ve K., patronun gizli kameraları yerleştirirken görüntülere yakalandığını belirtti.

YAZICI ARARKEN KAMERALARI BULDU

Denizcan K. işyerinde yazıcıyla ilgili bir teçhizatı ararken ofisin arşiv kısmında bir kutunun içerisinde küçük gizli kameralar bulduğunu anlattı. Gizli çekim yapıldığına dair şüphe duyunca arayış içine girdiği söyleyen K., "İşten ayrılma sürecinde, yani bir aylık bir süre içerisinde çalışmış olduğum yerin ortaklarından Onur A.'nın tuvalet kısmında kadınların kamera düzenekleriyle görüntülerini aldığını tespit ettim.

KREM KUTULAR, TIRAŞ MALZEMELERİ, ÇORAPLAR...

Sonrasında bu düzenekler içerisinde bulunan hafıza kartına ulaştım. Şahsın bizzat kameraları yerleştirirken yakalandığı görüntüleri savcılığa sunduk" dedi. Reyhan Y. ise "Bay, bayan, tek bir tuvaletimiz vardı, oraya yerleştirmiş. Kendi özel krem kutularını, tıraş malzemelerini, çorapları delerek bunların içine yerleştirmiş. Ben ayrılmıştım işten. Arkadaşım böyle bir şeyden şüphelenince bir ay içinde bunu çözmüş. Sağ olsun, bana da haber verdi. Geldik şikâyetimizi yaptık" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...