Tgrt Haber
05 Aralık 2021 12:35

Son dakika! İstanbul'da yangın paniği: Bina alev topuna döndü

Son dakika haberi: İstanbul Bağcılar'da bir apartmanın 3'üncü katında büyük bir patlama meydana geldi. Patlama sonrası bina alev topuna dönerken, dairede kimsenin olmadığı öğrenildi.

Son dakika! İstanbul'da yangın paniği: Bina alev topuna döndü
İstanbul,Bağcılar,Yangın,Patlama

İstanbul'da 3 katlı binanın çatı katında büyük bir patlama meydana geldi. Patlama ile binanın çatısı alev topuna döndü. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi ve polis gönderildi.İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, polis ise çevrede güvenlik çemberi oluşturdu. Patlamanın yaşandığı dairede kimsenin olmadığı öğrenildi.

GECEKONDULARA SIÇRADI

Çevredeki gecekondulara da sıçrayan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altında alındı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, mahallede panik yaşandı. Polis ekipleri ve itfaiye, patlamanın nedenine ilişkin inceleme başlattı. Polisin doğalgaz üzerinde durduğu öğrenildi.

Son dakika! İstanbul'da yangın paniği: Bina alev topuna döndü

"PATLAMA SESİNE UYANDIK"

Mahalle sakinlerinden Eyüp Terzi, patlama sesine uyandıklarını ifade ederek, “Sabah yatıyorduk bir patlama oldu, baktığımda çatı uçuyordu. Çatının düşmesiyle yangın çıktı. Neden patlama olduğunu bilmiyoruz. Bildiğimiz kadarıyla evde kimse yok" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...