Tgrt Haber
15 Haziran 2021 10:24

İstanbul'un göbeğinde intihar girişimi

İstanbul'un göbeğinde önceki gün akılalmaz bir olay meydana geldi. Şişli'de üst geçide çıkan 30 yaşındaki bir şahıs, kendini demir korkuluklardan aşağı sarkıtıp yola atladı. Uyuşturucu bağımlısı olduğu belirtilen şahıs, ağır yaralı halde hastaneye kaldırıldı.

İstanbul'un göbeğinde intihar girişimi
şişli,intihar,üst geçit

İstanbul'un Şişli ilçesinde önceki gün akşam saatlerine doğru korkunç bir olay yaşandı. 30 yaşındaki uyuşturucu madde bağımlısı E.B. adlı bir şahıs intihar girişiminde bulundu.Şahıs, Piyalepaşa Bulvarı'ndaki üst geçide çıkıp kendini aşağı sarkıttı.

İKNA ÇABALARI SONUÇSUZ KALDI

Çevredeki vatandaşların tuhaf hareketlerde bulunan şahsı ikna etmek için gösterdiği tüm çabalar sonuçsuz kaldı. E.B.'nin kendini aşağı bırakacağını anlayan vatandaşlar yolu trafiğe kapattı. Metrelerce yükseklikten aşağı atlayan şahıs ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan genç ambulansla Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyat edilen şahsın hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

Emniyet ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...