Tgrt Haber
26 Haziran 2021 22:26

İzmir’de fırtına ve sağanak hayatı felç etti

İzmir’de meydana gelen sağanak ve fırtına birçok ilçede ağaçları ve direkleri devirirken vatandaşlar zor anlar yaşadı.

İzmir’de fırtına ve sağanak hayatı felç etti
izmir,,fırtına,,sağanak,

İzmir’de gün içerisinde meydana gelen sağanak ve fırtına hayatı felç etti. Kent merkezi başta olmak üzere Aliağa, Dikili ve Bergama ilçelerinde etkili olan sağanak ve fırtına hayatı kısa sürede olumsuz etkiledi. Birçok noktada ağaçlar ve direkler devrildi. Araçların üzerine devrilen ağaçlar nedeniyle maddi hasar meydana geldi. Trafikte bulunan sürücüler ise şiddetli rüzgar nedeniyle zor anlar yaşadı

İzmir’de fırtına ve sağanak hayatı felç etti

MİNARE YIKILDI, ÇATILAR UÇTU

Etkili olan fırtına ortalığı savaş alanına çevirirken, Kemalpaşa ilçesinde bulunan bir caminin minaresi ise kuvvetli fırtınaya dayanamarak yıkıldı. Birçok evin çatısı da yerinden sökülürken toz fırtınası nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. O sırada denizde olan vatandaşlar ise İzmir Körfezi’nde sefer düzenleyen arabalı vapurdan bir vatandaşın çekmiş olduğu görüntüde denizde meydana gelen kuvvetli rüzgar ve lodosun etkisi görülürken, bir başka tekneden çekilen görüntülerde ise vatandaşların denizde yaşadığı zor anlar görülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...