Tgrt Haber

Kaçan motosiklet sürücüsünü polis elleriyle durdurdu

23 Eylül 2021 11:46
Kaçan motosiklet sürücüsünü polis elleriyle durdurdu
İzmir,polis,,motosiklet,,uygulama noktası,

İzmir’de polis memuru uygulama noktasından kaçmak isteyen bir motosikleti elleriyle durdurdu. Şüpheli sürücünün üzerinden çok sayıda uyuşturucu hap çıktı.

İzmir’in Çiğle ilçesinde uygulama noktasında meydana gelen olayda trafikte hızla seyreden M.K. idaresindeki motosikletten şüphelenen polis ekipleri, uygulama noktasında araç depolaması yaparak motosiklet sürücüsünün yavaşlamasını sağladı. Polisin dur ihtarına uymayan kaçan sürücüyü polis memuru durdurmaya çalıştı. Uygulama noktasındaki başka bir polis memuru ise motosikleti arkadan tutarak araç ve sürücüsünün kaçmasına engel oldu. Gözaltına alınan şüphelinin üzerinden çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. İfadesi alınmak üzere polis merkezine götürülen şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Kaçan motosiklet sürücüsünü polis elleriyle durdurdu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...