Tgrt Haber
10 May 2021 06:32

Kadın doktor kocası tarafından bıçaklanarak öldürüldü

Ankara'da bir kadın doktor kocasının işkencesine maruz kaldıktan sonra bıçaklanarak öldürüldü. Kadının 14 yaşındaki çocuğu da üvey babasının işkencesi sonucu yaralandı.

Kadın doktor kocası tarafından bıçaklanarak öldürüldü
ankara,,kadın cinayeti,,ölüm,

Ankara’nın Çankaya ilçesinde bir kadın doktor, kocası tarafından önce işkenceye uğradıktan sonra bıçaklanarak öldürüldü.

Olay geçtiğimiz cumartesi günü sabaha karşı Ankara'nın Çankaya ilçesinde yaşandı. 45 yaşındaki Mehmet Erdoğan, 47 yaşındaki Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı eşi Zeynep Erdoğan'la tartıştı. Eşini ve 14 yaşındaki üvey çocuğu A.A.'nın ellerini bağlayarak işkence etti. İşkencenin dozunu arttıran şahıs eşini bıçakla göğsünden yaralayıp  kaçtı.
 

ELLERİ BAĞLI EVDEN ÇIKTI
Komşuları ertesi gün elleri bağlı bir şekilde evden çıkan çocuğu görünce polise ve ambulansa haber verdi. Zeynep Erdoğan'ın vücuduna aldığı 5 bıçak darbesi nedeniyle öldüğü belirlendi.


ARABASINDA YAKALANDI
Aracıyla kaçtığı tespit edilen zanlıyı yunus ekiperi yakalayarak ifadesini almak için emniyete götürdü.

"YAKIŞIKLI DEĞİLSİN"
Emniyetteki işlemleri devam eden zanlı ilk ifadesinde eşinin kendisine yakışıklı olmadığını söylediğini belirten zanlı, "senden daha yakışıklı birini bulup onunla evleneceğim" dedi.

Kadın doktor kocası tarafından bıçaklanarak öldürüldü
 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...