Tgrt Haber
30 Ağustos 2022 17:03 - Güncelleme : 30 Ağustos 2022 17:57

Kadınlar plajına erkek cankurtaran! Boğulma tehlikesi ortaya çıkardı, kadınlar isyan etti

İstanbul Beykoz'daki kadınlar plajında bir kadını boğulma tehlikesi geçirince sahilde erkek cankurtaran görevlendirildiği ortaya çıktı. Erkek cankurtaran ile kadınlar arasında yaşanan tartışma küçük çaplı arbedeye dönüştü. Vatandaşlar "Kadınlar plajında erkek cankurtaranın ne işi var" diyerek yetkililere seslendi.

kadınlar plajı,erkek cankurtaran,kadın,Beykoz,Riva

Beykoz Riva'da sadece kadınlara özel olarak hizmete sunulan Elmasburnu kadınlar plajında, erkek cankurtaran görevlendirildiği ortaya çıktı. Bir kadının boğulma tehlikesi geçirmesi üzerine erkek cankurtaran görevlendirildiğini anlayan kadınlar görevlilere tepki gösterdi. Plajda ufak çaplı arbede yaşandı. 

Kadınlar plajına erkek cankurtaran! Boğulma tehlikesi ortaya çıkardı, kadınlar isyan etti

SAHİLDE CANKURTARAN KRİZİ

BölgeGündem'de yer alan habere göre, sahilde boğulma tehlikesi geçiren bir kadına, erkek cankurtaran jetsiki ile müdahale etti. Cankurtaranın kadını sahile çıkarıp ilk müdahaleyi yapmasının ardından kadınlar, uygulamaya tepki gösterdi. Cankurtaran ile kadınlar arasında yaşanan tartışma, ufak çaplı arbedeye de neden oldu. 

Kadınlar plajına erkek cankurtaran! Boğulma tehlikesi ortaya çıkardı, kadınlar isyan etti

KADINLAR UYGULAMAYA İSYAN ETTİ

Erkek cankurtaran görevlendirilmesinden dolayı rahatsızlık duyduklarını belirten kadınlar, yetkililere seslenerek "Kadın cankutran görevlendirin" çağrısında bulundular. Kadınlar "Kadın plajlarında neden kadın cankurtaran yok? Erkek cankurtaran yüzünden mahcup duruma düştük, bu konuya yetkililerin bir an önce el atması lazım" diyerek isyanlarını dile getirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...