Tgrt Haber
02 Nisan 2022 18:34 - Güncelleme : 02 Nisan 2022 18:39

Kahramanmaraş'ta bir vatandaş üzerine benzin dökerek kendisini yaktı!

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen bir kişi, herkesin gözü önünde benzin dökerek yaktı. Güvenlik kameralarına yansıyan dehşet görüntülerde 40 yaşındaki H.Ç. vatandaşlar tarafından su ve battaniye ile söndürüldü.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kahramanmaraş'ta bir vatandaş üzerine benzin dökerek kendisini yaktı!

Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde meydana gelen olayda iddialara göre uyuşturucu bağımlısı olan 40 yaşındaki H.C. uyuşturucu kullandıktan sonra benzin dolu bidonu alarak sokağa çıktı. Bir müddet benzin ile dolaşan H.Ç. daha sonra ise benzini üzerine döktü. 

SU VE BATTANİYE İLE SÖNDÜRÜLDÜ

Herkesin gözü önünde çakmak ile kendini alev topuna dönüştüren H.Ç.’yi vatandaşlar su ve battaniye ile söndürdü.  Haber verilmesi ile olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalesinden sonra şahsı Afşin Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. H.C.'nin vücudunda 3. dereceden yanık olduğu, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...