Tgrt Haber
12 Ekim 2021 20:20

Karısını 38 yerinden bıçaklayan kocaya 18 yıl hapis cezası

İzmir’de Burak Kıncı boşanmak istediği için karısı Aycan Kıncı’yı 38 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Hakim karşısına çıkan cani kocaya 18 yıl hapis cezası verildi.

Karısını 38 yerinden bıçaklayan kocaya 18 yıl hapis cezası
izmir,,bıçaklama,

İzmir’in Karşıya ilçesinde meydana gelen olayda Burak Kıncı, boşanma davası açan eşi Aycan Kıncı'yı (23) konuşmak için 1717 Sokak'ta bulunan dönerciye davet etti. Burada buluşan çiftten Aycan Kıncı, kocası Burak Kıncı'nın barışma teklifini kabul etmedi. Öfkelenen koca, cebinden çıkardığı bıçakla 2 çocuğunun annesini 38 yerinden bıçakladı. Ağır yaralanan genç kadın, Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Gözaltına alınan Burak Kıncı ise sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Dosyanın karar duruşmasında tutuklu sanık Kıncı duruşmaya SEGBİS ile katılırken, Aycan Kıncı ve taraf avukatları salonda hazır bulundu. Mahkeme heyeti, sanık Burak Kıncı’yı, eşini kasten öldürmeye teşebbüs suçunu işlediği gerekçesiyle 18 yıl hapis cezasına çarptırdı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...