Tgrt Haber
05 Aralık 2021 00:19

Kastomuna'daki sel felaketinde kaybolan kişinin cansız bedeni 115 gün sonra Sinop'ta bulundu

11 Ağustos'ta Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinde kayıplara karışan bir vatandaşın cansız bedeni, felaketten 115 gün sonra Sinop'ta sahile vurdu.

Kastomuna'daki sel felaketinde kaybolan kişinin cansız bedeni 115 gün sonra Sinop'ta bulundu
kastamonu,,sinop,,sel,

Yaz aylarında Karadeniz'de felakete yol açan selde kaybolan bir vatandaşın cesedi aylar sonra ortaya çıktı.

CANSIZ BEDENİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Sinop'un Türkeli ilçesine bağlı Güzelkent köyü Helaldı Limanı yakınlarında ceset olduğu ihbarı geldi. İhbar üzerine bölgeye giden ekipler, yetişkin bir erkek cesediyle karşılaştı. Kimlik tespiti için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderilen cesedin, 11 Ağustos'da Kastamonu'nun Bozkurt ilçesindeki selde kaybolan Orhan Kalabalık'a ait olduğu belirlendi. DNA sonucunun orrtaya çıkmasıyla acı haber Bozkurt ilçesindeki aileye iletildi.

Orhan Kalabalık'ın Bozkurt ilçesinde kuaför olarak çalıştığı, sel felaketinden sonra kayıplara karışan 8 kişiden biri olduğu öğrenildi.

Kastomuna'daki sel felaketinde kaybolan kişinin cansız bedeni 115 gün sonra Sinop'ta bulunduBozkurt'taki sel felaketinde kaybolup aylar sonra cesedi bulunan Orhan Kalabalık

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...