Tgrt Haber
07 Ekim 2021 10:57

Kavga eden liseli genç polislere ateş açıp kaçtı

Erzurum'da bir lise öğrencisi, okul önünde arkadaşlarıyla tartıştıktan sonra tabancayla havaya ateş açtı. Olay yerine gelen polisleri görünce silahı bu kez ekiplere doğrultan genç, polise de ateş ettikten sonra kaçtı.

Kavga eden liseli genç polislere ateş açıp kaçtı
erzurum,,kavga,,liseli,,polis,

Erzurum’da lise öğrencisi olduğu belirlenen bir genç, arkadaşlarıyla tartışırken belindeki silahı doğrultup havaya ateş açtı. Olay yerine gelen polislere de ateş eden genç bölgeden kaçarken polis ekipleri öğrencileri yakalamak için çalışma başlattı.

Edinilen bilgiye göre, Yakutiye ilçesi Kazım Karabekir Paşa Mahallesi'nde bulunan Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde sabah saatlerinde meydana gelen olayda, henüz kimlikleri belirlenemeyen 4 lise öğrencisi okul önünde tartışmaya başladı.

13 EL ATEŞ ETTİ

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Okulda görevli olan polisin geldiğini gören öğrencilerden biri, belinden çıkarttığı tabanca ile önce havaya, ardından polise ve tartıştığı kişilere ateş açarak olay yerinden uzaklaştı.

13 el ateş eden öğrenci kayıplara karışırken, polis olaya karışan şüphelileri arıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...