Tgrt Haber
29 Kasım 2021 13:22

Kayıp ihbarı verilen kadının cesedi su kuyusundan çıktı

Bartın'da dün evden çıktıktan sonra bir daha geri dönmeyen kadın için ailesi kayıp ihbarında bulundu. Yapılan aramalar sonucunda 31 yaşındaki kadının cansız bedeni, oturduğu mahallenin yakınlarındaki bir su kuyusunda bulundu.

Kayıp ihbarı verilen kadının cesedi su kuyusundan çıktı
BARTIN,,KADIN,,CESET,,SU KUYUSU,

Bartın'da korkunç bir olay günyüzüne çıktı. Dünden beri kayıp olan genç kadından acı haber geldi.

Gecen Mahallesi'ndeki evinden dün ayrıldıktan sonra bir daha geri gelmeyen Songül Sarı adlı kadın için ailesi emniyet birimlerine kayıp ihbarında bulundu. Ekipler, Sarı'ya ulaşmak için mahalleye gelip bölgede arama çalışmaları başlattı. Çalışmadaki izler ışığında aramalar Daşboğar bölgesindeki bir su kuyusunda yoğunlaştı.

CANSIZ BEDENİ 6 METRELİK KUYUDAN ÇIKTI

AFAD ve itfaiye ekipleri, kadının cansız bedeninin 6 metre derinliğindeki su kuyusunda olduğunu tespit etti. Kuyudaki suyu pompa yardımıyla boşaltan ekipler, Songül Sarı'nın cansız bedenine ulaştı. Sarı'nın cesedi olay yerindeki incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırılırdı.

Sinir krizi geçiren genç kadının yakınlarına sağlık ekipleri müdahalede bulurken, olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...