Tgrt Haber

Kayseri'de yürekleri ağza getiren kaza: 12 yaralı

15 Temmuz 2023 17:32 - Güncelleme : 15 Temmuz 2023 17:36
kayseri,kaza

Türkiye'nin farklı noktalarından birçok can sıkıcı kaza haberleri geliyor. Son olarak Kayseri'de yolcu minübüsü ile bir kamyonun çarpışması sonucu 12 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edilerek yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Türkiye'de son günlerde trafik kazaları giderek artıyor. Tüm uyarılara rağmen trafik kurallarına uyulmaması ve dikkatsizlik can ve mal kayıplarına neden oluyor. Son olarak Kayseri'de feci bir kaza haberi geldi.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre Bünyan ilçesinde yolcu minübüsü ile bir kamyon çarpıştı. Kaza sonucunda ilk belirlemelere göre 12 kişi yaralandı. 

Kayseri'nin Bünyan ilçesindeki kazada 12 kişi yaralandı

Edinilen bilgilere göre kazanın etkisiyle uçuruma yuvarlanan minibüs devrilirken, olay yerine çok sayıda jandarma, sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Kayseri'nin Bünyan ilçesindeki kazada 12 kişi yaralandı

Jandarma ekipleri yol üzerinde güvenlik önlemi alırken, feci kazada yaralanan 12 kişi ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kayseri'nin Bünyan ilçesindeki kazada 12 kişi yaralandı

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...