Tgrt Haber
04 Ocak 2022 07:13

Katliam gibi kaza: Otomobil hurdaya döndü, 2 ölü 3 ağır yaralı

Aydın-Denizli karayolunda tıra çarpan otomobil metal yığınına döndü. Feci kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Katliam gibi kaza: Otomobil hurdaya döndü, 2 ölü 3 ağır yaralı
aydın,,kaza,

Aydın-Denizli karayolunda bir otomobil tıra çarptı. Kazada 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Tıra çarpan otomobil metal yığınına döndü.

Feci kaza gece yarısı Aydın’ın Sultanhisar İlçesi’ne bağlı Salavatlı Kavşağı yakınlarında yaşandı. Sultanhisar istikametinden Aydın istikametine giden otomobil, dinlenme tesisinden karayoluna çıkan tıra arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil takla attı. Otomobil metal yığınına dönerken araçta bulunan 5 kişiden ikisi olay yerinde hayatını kaybetti, ağır yaralanan diğer 3 kişi ise ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Yaralılara ilk müdahaleyi görevden dönen itfaiye ekipleri yaptı. Kaza nedeniyle yolda uzun araç kuyrukları oluştu.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Kazazedelerin yakınları acı haberle yıkıldı. Olay yerine gelen yakınlar hurdaya dönen aracın başında feryat etti.  Kazadan sonra Cumhuriyet Savcısı’nın olay yerinde inceleme çalışması yapabilmesi için Aydın’dan bölgeye gelen jandarma ekipleri adeta etten duvar ördü.

Katliam gibi kaza: Otomobil hurdaya döndü, 2 ölü 3 ağır yaralı

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Aydın’ın Sultanhisar ilçesi yakınlarında gece yarısı meydana gelen ve 2 kişinin hayatını kaybettiği 2’si kadın 3 kişinin de ağır yaralandığı feci kazanın güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı. Feci kazanın adeta son sürat geldiği olayda Sultanhisarlı 21 yaşındaki 2 genç feci şekilde hayatını kaybederken üniversite öğrencisi olduğu öğrenilen 20 yaşındaki iki kadın ile bir erkek de yoğun bakıma alındı.

Kazada otomobil sürücüsü 21 yaşındaki Tolunay Yıldırım ile yolculardan 21 yaşındaki Nuri Çetin araçta sıkışarak olay yerinde öldü. Kazada ağır yaralanan yolcuların ise 20 yaşındaki F.Ç ile üniversite öğrencisi olan K.I.D. ve B.A. isimli kadınlar olduğu öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...