Tgrt Haber
20 Ekim 2021 21:39

Kendi alkol testini kendi yaptı! Alkollü olduğunu kabul etti

Aksaray’da uçurumdan sulama kanalına düşen ve burnu bile kanamadan kurtulan alkollü sürücü polis ekiplerinin alkol kontrolüne itiraz ederek testi kendi yaptı.

Kendi alkol testini kendi yaptı! Alkollü olduğunu kabul etti
aksaray,,kaza,,alkol,,sürücü,

Aksaray - Gülağaç ilçesi yolu Kireçlik mevkiinde meydana gelen kazada otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 15 metre yükseklikteki uçurumdan boş sulama kanalına düştü. Sürücü kazayı burnu bile kanamadan atlatırken polis ekipleri alkol testi yapmak istedi. Bir türlü alkol metreye üflemeyi kabul etmeyen sürücü alkollü olmadığını belirterek, “Böyle bir şey yok. Ölmediğime pişmanım. Valla ölmediğime pişmanım. Ya şuradan uçuyorum ben ölmüyorum. Ben bunu anlamadım” dedi.

KENDİ ALKOL TESTİNİ KENDİ YAPTI

Polis ekiplerince sakinleştirilmeye çalışılan alkollü sürücü daha sonra, “Benim alkol testimi bu makine değil de ben yapayım mı?” dedi. Şahsı güçlükle ikna eden polis memurları şahsın bu talebini geri çevirmedi ve “Al sen kendin üfle” diyerek alkol metreyi sürücüye verdi. Sürücü, “Kaç olursa ben alkollüyüm?” derken, polis memuru, “50’yi geçerse alkollüsün” dedi. Kendi elleriyle alkol metreye üfleyen sürücü daha sonra elinden alkol metreyi almak isteyen polis memuruna, “Bir dakika ben bakacağım” deyip vermedi. Polis memurlarıyla birlikte alkol metreye bakan sürücü, “1.69 oldu. Ben Alkollüyüm o zaman, ben alkollüyüm o zaman” dedi.

“TERBİYESİZ BİR ADAMIM KUSURA BAKMAYIN”

Testin ardından kendisinden kimlik ve ehliyet isteyen polis memurlarına bu kez de kimlik vermek istemeyen sürücü yine polis memurlarına zor anlar yaşattı. Küfürler ederek, karısının gelmesini isteyen alkollü sürücü, “Buraya benim karım gelmeden kimseye kimlik vermem. Benim karım gelecek, kocası öldü bilsin” dedi. Ardından karşısında kendisi için olay yerine gelen kadın sağlık çalışanını gören alkollü sürücü, “Kusura bakmayın, çok terbiyesizlik yapıyorum. Ben terbiyesiz bir adamım” diyerek özür diledi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...