Tgrt Haber
25 Haziran 2021 22:25

Kız arkadaşını öldürdükten sonra kendini vurdu

Niğde’de silah sesleri ihbarına giden ekipler, bir apartta 2 kişinin cansız bedenini buldu. Yapılan incelemede kız arkadaşını silahla öldüren şahsın ardından aynı silahla hayatına son verdiği belirlendi.

Kız arkadaşını öldürdükten sonra kendini vurdu
Niğde,,cinayet,,intihar

Niğde’de bir apartta silah sesi ihbarına giden polis ekipleri 2 kişinin cansız bedeni ile karşılaştı.

KAPISI KİLİTLİ ODAYA GİRİLDİ

Merkez Saruhan Mahallesi Koçer Sokak'ta bulunan apart oteldeki odadan silah sesi duyanların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden ekipler, sesin geldiği kapısı kilitli odada biri erkek 2 kişiyi ölü buldu. Hayatını kaybedenlerin Muhammet Y. (26) ve kız arkadaşı Yasemin A. (23) olduğu tespit etti.

ÖLDÜRDÜKTEN SONRA İNTİHAR ETTİ

Polis ekipleri, yaptıkları incelemede Muhammet Y.'nin Yasemin A.'yı öldürdükten sonra aynı silahla intihar ettiğini belirledi. Savcılık incelemesinin ardından cenazeler, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...