Tgrt Haber
10 May 2021 09:37

Kız kaçırma kavgasında kan aktı

İzmir’de kız kaçırma nedeniyle çıkan kavgada bir kişi öldü, bir kişi de yaralandı

Kız kaçırma kavgasında kan aktı
İzmir,Kız kaçırma kavgası

İzmir’de kız kaçırma nedeniyle aralarında husumet bulunan iki grup arasında sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada iki grup birbirine tabanca ve pompalı tüfek ile saldırdı.  Saldırı sonucunda meydana gelen kavgada Yiğit Çoban (23) tabanca ile vurularak ağır yaralanırken, G.D. (34) ise pompalı tüfekten çıkan saçma ile yara aldı. 

Vatandaşlar tarafından ihbar sonucunda olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Hastanede tedavi altına alınan ve hayati tehlikesi bulunan Yiğit Çoban, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralı G.D.'nin ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.

4 şüpheli gözaltında
Öte yandan olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, olaya karıştığı ileri sürülen S.B., E.A. ve A.Ç. ile hastanedeki tedavisinin ardından G.D.'yi de gözaltına aldı. Şüpheliler sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...