Tgrt Haber
15 Aralık 2021 15:34

Kocası tarafından şiddet gören kadın yol kenarına yığıldı

Adıyaman’da kocası tarafından öldüresiye dövülen kadın şiddetten kaçarken yol kenarına yığılıp kaldı. Çevredeki vatandaşların durumu fark etmesi üzerine kadın, çağrılan sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Kocası tarafından şiddet gören kadın yol kenarına yığıldı
Adıyaman,koca,şiddet

Adıyaman’ın Gerger ilçesinde meydana gelen olayda kahvaltı yapan R.T., 17 yaşındaki kızı S.T. ve 40 yaşlarındaki karısı İ.T. ile tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma sonrasında iddialara göre R.T., eşi İ.T.’yi darp etmeye başladı. Öldüresiye dövülen İ.T., kendisini evden dışarıya atarak köy yoluna kadar indi.

VATANDAŞLAR ÜŞÜMESİN DİYE ÜZERİNİ MONTLA ÖRTTÜ

Koca şiddetinden kaçmaya çalışan kadın, bir süre sonra yol kenarına yığılıp kaldı. Bu esnada yoldan geçen vatandaşlar, hareketsiz yatan İ.T.’nin yanına yaklaştı. Buz gibi havada yol kenarına düşen yaralı kadının üzerine vatandaşlar kendi montunu örterek üşümemesi için elinden geleni yaptı. Vatandaşların durumu ihbar etmesi üzerine olay yerine kısa sürede sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan İ.T., isimli kadın, hastaneye kaldırıldı. Darp edilen anne ve kızın sağlık durumlarının iyi olduğu, hastanede tamamlanan tedavilerinin ardından kadın sığınma evine yerleştirildikleri öğrenildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...