Tgrt Haber
20 Ağustos 2021 13:03

Kocasından kaçan kızını hastanelik eden baba tutuklandı

Adana’da koca şiddetine maruz kaldığı için baba ocağına dönen kadın bu sefer de babası tarafından bıçaklandı. Ümmü Gülsüm Aşikar şimdi hastanede yaşam mücadelesi veriyor. Genç kadını bıçaklayan baba tutuklandı.

Kocasından kaçan kızını hastanelik eden baba tutuklandı
adana,,kadın şiddeti,,bıçaklama,

Adana’da koca şiddetinden kaçan kadın baba evinde de şiddet gördü. Babası tarafından bıçaklanan kadın hastaneden hayat mücadelesi verirken kızını bıçaklayan baba tutuklandı.

ÖNCE KOCA SONRA BABA ŞİDDETİ

Olay Adana'nın Yüreğir İlçesinde yaşandı. Eşinden sürekli şiddet gördüğü için mahkemeye başvuran bir kız çocuğu annesi Ümmü Gülsüm Aşikar, baba ocağına döndü. Baba İsa Dursun, “Kocana döneceksin.” diyerek kızını eşiyle barıştırmak istedi. Ancak genç kadın barışmayı kabul etmeyip baba evinden de ayrılarak sığınma evine yerleşti.

BABA KIZINI BIÇAKLADI

Baba İsa Dursun kızını sığınma evinde de bulup eve dönmeye ikna etti. Genç kadına baskı kurmaya devam eden adam çıkan tartışmada kızını göğsünden ve kolundan bıçakladı. Ağır yaralanan Ümmü Gülsüm Aşikar hastaneye kaldırıldı. Genç kadın hastanede hayata tutunma mücadelesi veriyor. 

TUTUKLANDI

Bir süre kaçan baba İsa Dursun daha sonra gözaltına alındı. Zanlı, ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

Kocasından kaçan kızını hastanelik eden baba tutuklandı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...