Tgrt Haber

Kocasının dikkatini çekmek istedi, oyununu polis bozdu

26 May 2021 15:17
Kocasının dikkatini çekmek istedi, oyununu polis bozdu
Boşanma,Koca,Polis,Kapkaç,Oyun

Türkiye’de gün geçmiyor ki garip olaylar yaşanmasın. Kendisinden ayrılmak isteyen kocasının dikkatini çekmek isteyen bir kadın çantasının kapkaç yoluyla çalındığını söyledi. Güvenlik kameralarını izleyen kadının oyununu polis bozdu.

Türkiye’de gün geçmiyor ki garip olaylar yaşanmasın. Kendisinden ayrılmak isteyen koçasının dikkatini çekmek isteyen bir kadın çantasının kapkaç yoluyla çalındığını söyledi. Güvenlik kameralarını izleyen kadının oyununu polis bozdu. Edinilen bilgilere göre, Polisi arayan kadın, kapkaç mağduru olduğunu ve içerisinde 300 TL bulunan çantasının çalındığını söyledi. Olay yerine giden Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Serap A. ile görüşerek sözde saldırganın eşkalini aldı.

POLİS EKİPLERİ GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARDI

Kadının söylediği saatte güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, herhangi bir şüpheli şahsın görülmediğini belirledi. Kadının bahsettiği güzergahtaki kameraları tek tek izleyen ekipler, gerçeği ortaya çıkardı. Görüntülerden kadının elini kendisinin çizdiği ve çantasını çöp konteynere attığı belirlendi.

İŞLEM BAŞLATILDI

Kocasının kendisinden ayrılmak istediğini ve dikkatini çekmek için kapkaç yalanı uydurduğunu söyleyen Serap A. hakkında işlem yapıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...