Tgrt Haber
15 Ağustos 2021 23:40

Köpeği traktöre bağlayıp yerde sürükleyen şüpheliye hakimden ders gibi ceza

Kayseri'de köpeğe eziyet ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan bir şahsa, çıkarıldığı mahkemede ders gibi bir ceza verildi.

Köpeği traktöre bağlayıp yerde sürükleyen şüpheliye hakimden ders gibi ceza
köpek,,traktör,,eziyet,

Kayseri'de köpeğe eziyet eden şahsın cezası belli oldu.

TEPKİLER ÜZERİNE GÖZALTINA ALINDI

Kocasinan ilçesine bağlı Güneşli Mahallesi'nde kangal cinsi köpeği iple traktöre bağlayıp yerlerde sürükleyen şahsın görüntüleri sosyal medyada büyük tepki çekmişti. Gelen tepkiler üzerine zanlı hakkında, "hayvan barınağında iş ve faaliyetlere katılma" kararı verildi. Şüphelinin kimlik ve adres bilgilerini tespit ededen İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, A.Ö'yü 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında gözaltına aldı.

Zanlının sürükleyerek götürdüğü köpek bulunarak, 6 yavrusuyla birlikte hayvan koruma evine teslim edilmek üzere Kocasinan Belediyesi Veteriner Hekim Müdürlüğüne teslim edildi.

CEZASI BELLİ OLDU

Adliyeye sevk edilen şüpheli ise çıkarıldığı hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Zanlı hakkında, "hayvan barınağında iş ve faaliyetlere katılma" kararı verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...