Tgrt Haber
10 Ağustos 2021 09:33

Boğulan köpeğini kurtarmak isterken kendisi boğuluyordu

Elazığ'daki feribot iskelesinde bekleyen Murat Sekendiz, köpeğinin suya düşmesinin ardından boğulacağı korkusuyla, onu kurtarmak için suya atladı. Bir süre sonra akıntıya kapılarak boğulma tehlikesi geçiren Sekendiz, sahildeki vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Boğulan köpeğini kurtarmak isterken kendisi boğuluyordu
köpek,elazığ,feribot,iskele,deniz

Elazığ'daki feribot iskelesinde meydana gelen olayda, iskeleden aşağı atlayan köpeğin sahibi, onu kurtarmak için hiç düşünmeden azgın sulara atladı. Köpeğinin akıntı nedeniyle kıyıya çıkamayacağını düşünen Murat Sekendiz, bir süre sonra kendisi akıntıya kapılarak boğulma tehlikesi geçirdi.

Olay, Baskil ilçesi Şehit Fethi Sekin Feribot iskelesinde gerçekleşti. Alınan bilgiye göre, sahibinin elinden kurtulan bir köpek Karakaya Baraj gölüne düştü. Akıntı nedeniyle kıyıya çıkmakta zorlanan köpeği gören Murat Sekendiz, suya girerek köpeği kurtarmaya çalıştı.

KÖPEĞİ KURTARIRKEN YORGUN DÜŞTÜ

Köpeğe ulaşan Sekendiz, yorgun düşünce gölün ortasında mahsur kalarak boğulma tehlikesi yaşadı. Köpek bir süre sonra kıyıya gelirken, Murat Sekendiz'in yardımına feribot kaptanı Mithat Önel ve çevredeki vatandaşlar yetişti. Kısa bir süre suda dinlenen Sekendiz, daha sonra yüzerek kıyıya ulaştı.

O anlar cep telefonu ile saniye saniye kayıt altına alındı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...