Tgrt Haber
29 Ağustos 2021 11:41

Köpeği kurtarmak için şerit değiştirince kendi canından oldu

Iğdır'da seyir halindeki hafif ticari aracın sürücüsü, bir anda önüne çıkan köpeğe çarpmamak için şerit değiştirince karşı yönden gelen araçla çarpışarak hayatını kaybetti.

Köpeği kurtarmak için şerit değiştirince kendi canından oldu
ığdır,köpek,trafik kazası

Iğdır'da trafikte seyir halinde olduğu esnada önüne çıkan köpeği ezmemek için şerit değiştiren B.A. kendis canından oldu. Karşı yönden gelen bir araçla çarpışan B.A. hayatını kaybederken diğer aracın sürücüsü ise yaralandı.

Iğdır Merkez Küllük köyü yakını Havaalanı yolunda meydana gelen kazada, iddiaya göre, Tuzluca’dan Iğdır’a seyir halinde olan ve plakası öğrenilmeyen hafif ticari aracın sürücüsü 51 yaşındaki B.A., önüne çıkan köpeğe çarpmamak için şerit değiştirmek istedi. Şerit değiştirdiği esnada karşı yönden gelen, plakası öğrenilemeyen araçla çarpışan B.A.'nın ve diğer sürücünün yardımına çevredeki vatandaşlar koştu.

İhbar üzerine olay yerine, itfaiye ekibi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri ve güvenlik güçleri sevk edildi. Meydana gelen kazada B.A. yaşamını yitirirken diğer aracın sürücüsü 41 yaşındaki M.Ç. ise yaralı olarak kurtuldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...