Tgrt Haber
25 Kasım 2020 16:25

Korona virüs aynı aileden 4 kişinin ölümüne neden oldu

Mersin’in Tarsus ilçesinde korona virüs nedeniyle aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti. Ailenin bir ferdinin de korona virüs nedeniyle halen yoğun bakımda tedavi altında olduğu öğrenildi.

Korona virüs aynı aileden 4 kişinin ölümüne neden oldu
Mersin,Tarsus,korona virüs

Tarsus ilçesinde emlakçılık yapan Murat Karabulut, bir süre önce rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Korona virüs testi pozitif çıkan Karabulut, Tarsus Devlet Hastanesi’nde tedavi gördüğü sırada 13 Kasım’da hayatını kaybetti.

Oğlunu kaybeden anne Fadime Karabulut ise birkaç gün sonra virüs semptomu gösterince hastaneye kaldırıldı. Anne Karabulut'ta testi pozitif çıktıktan bir süre sonra hayatını kaybetti.

Korona virüs nedeniyle iki ferdini kaybeden aileden, abla Selda Karabulut’un da geçtiğimiz günlerde virüs nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi.

En son olarak Murat Karabulut’un 7 aylık hamile eşi Buket Karabulut dün rahatsızlanarak özel bir hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan müdahalelere rağmen anne karnındaki 7 aylık erkek bebek de hayatını kaybetti.

Murat Karabulut’un Şehriban isimli diğer ablasının ise halen korona virüs nedeniyle yoğun bakımda tedavi altında olduğu öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...