Tgrt Haber
10 Eylül 2021 10:24

Lise öğrencisinin trafik ve otobüs isyanı: Hangi biriyle uğraşalım

İstanbul’da yağan yağmur sonrası trafik yoğunluğu arttı. Sancaktepe’den Kadıköy’deki okuluna 1 saatte gelen bir öğrenci ise trafik yoğunluğu ve otobüslerdeki doluluktan dolayı adeta isyan ederek hangi biriyle uğraşalım dedi.

Lise öğrencisinin trafik ve otobüs isyanı: Hangi biriyle uğraşalım
lise,,öğrenci,,okul,,istanbul,,trafik,,yağmur,,hava durumu,

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün İstanbul için ‘sarı kodlu’ uyarısının ardından megakentliler güne yağışla uyandı. Gece başlayan yağışlar İstanbul trafiğini olumsuz etkiledi. Bazı vatandaşlar yağmura hazırlıksız yakalanırken otobüs duraklarında ise yoğunluk oluştu.

Sancaktepe’den Kadıköy’e okula giden bir lise öğrencisi ise yağmur ve trafikten dolayı oluian yoğunluktan dert yandı.

 “HANGİ BİRİYLE UĞRAŞALIM”

Yağmura hazırlıksız yakalanan öğrenci Mehmet Efe Tosun, yoğun trafikten şikayet etti: Trafiğin hali zaten belli 1 saattir yollardayım. Okula da geç kaldım. Yağmurlar İstanbul’u çok etkiliyor. Trafiğin yanı sıra tıklım tıklım olan otobüslerden de dert yanan öğrenci, “Sosyal mesafe diye bir şey yok. Ayakta geliyoruz zaten. Yorulduk. Bir de bu sene sınav var. Ne yapacağım bilmiyorum. Trafikle mi, sınavla mı, yağışlarla mı uğraşalım?” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...