Tgrt Haber
18 Ekim 2021 13:32

Lüks araçta alacak verecek kavgası kazayla son buldu

Gaziantep'te seyir halindeki araçta başlayan alacak verecek tartışması kazaya neden oldu. Kazada yaralanan sürücü gözaltına alındı, araçtan inerek yaya olarak olay bölgesinden kaçan 2 şüpheli için arama çalışması başlatıldı. Kaza çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına takıldı.

Lüks araçta alacak verecek kavgası kazayla son buldu
Gaziantep,tartışma,kavga,kamera

Gaziantep'te, seyir halindeki lüks bir araçta başlayan alacak verecek kavgası kaza ile sona erdi. Çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına da yansıyan kazada sürücü hafif şekilde yaralanırken, araç içerisindeki diğer 2 kişi ise koşarak bölgeden uzaklaştı.

ALACAK VERECEK TARTIŞMASI

Öğle saatlerinde, Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi Emek Mahallesi'nde, sürücü M.İ. ile birlikte içerisinde üç kişinin bulunduğu 27 AHN 687 plakalı BMW marka lüks otomobil seyir halindeyken araç içerisindeki şahıslar arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı.

TARTIŞMA BÜYÜYÜNCE KAZA YAPTI

Kısa sürede büyüyen araç içerisindeki tartışma sonrası direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü M.İ., Emek Kavşağı'nda bulunan yön levhasına çarparak durabildi. Kaza sonrası, sürücü M.İ. hafif şekilde yaralanırken, isimleri öğrenilemeyen diğer 2 şahıs ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Lüks araçta alacak verecek kavgası kazayla son buldu

SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

Olayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı ile bölgeye 112 acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kaza sonucu hafif yaralanan sürücüye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Hastanedeki işlemleri tamamlanan sürücü, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olay sonrası kaçan diğer iki şahsı yakalamak için çalışma başlatıldı.

Lüks araçta alacak verecek kavgası kazayla son buldu

Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...