Tgrt Haber
17 Kasım 2021 00:38

Mahallenin sevilen muhtarı, muhtarlıkta ölü bulundu

Denizli'de görev yapan 70 yaşındaki Mahalle Muhtarı Semiha Aras, yürüme zorluğu sebebiyle kaldığı muhtarlık binasında ölü olarak bulundu.

Mahallenin sevilen muhtarı, muhtarlıkta ölü bulundu
DENİZLİ,,MUHTAR,,VEFAT,

Denizli'nin Pamukkale ilçesine bağlı Fesleğen Mahallesi'nin sevilen muhtarı Semiha Aras'tan acı haber geldi.

2009 yılından bu yana görevde olan 70 yaşındaki  Semiha Aras gün boyunca muhtarlık binasını açmayıp telefonlara da çıkmayınca ailesi ve mahalle sakinleri harekete geçti. Muhtarlık binasını kontrol eden mahalleli, içeriden muhtara ait telefondan ses geldiğini ancak kapıyı kimsenin açmadığını yetkililere ihbar etti.

CANSIZ BEDENİ BULUNDU

İhbar üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Muhtarlık binasının kapısını kırarak içeri giren ekipler, Semiha Aras'ı yerde hareketsiz yatarken buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde muhtarın vefat ettiği tespit edildi.

SEVENLERİ BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞADI

Acı haberi duyan aile üyeleri ve mahalle sakinleri muhtarlık önünde gözyaşlarına hakim olamadı. İlk değerlendirmelere göre ise Semiha Aras’ın kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği öngörülüyor. Olay yeri inceleme ekiplerinin incelemelerinin ardından Aras’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

MERDİVENLERİ ÇIKAMADIĞI İÇİN MUHTARLIKTA KALMIŞ

Bir süre önce düşme sonucu kalça kemiği kırıldığı öğrenilen Aras’ın yürümekte güçlük çektiği öğrenildi. Bu sebeple 3. kattaki dairesine çıkmakta zorlanan Aras, çalışma günlerini muhtarlık içerisinde ayarladığı bir odada, hafta sonları ise evine gittiği öğrenildi. Ayrıca Aras’ın emekli hemşire olduğu belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...