Tgrt Haber

Mahra Melin Pınar'dan üzücü haber: Beyni cevap vermiyor

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
08 Mart 2022 19:55 - Güncelleme : 08 Mart 2022 20:18
Antalya'nın Serik ilçesi Belek Mahallesi'nde sokak köpeklerinin saldırması sonucu kaçarken kamyonun altında kalan Mahra Melin Pınar'ın hayati tehlikesi sürüyor.

Antalya'da sokak köpeklerinden kaçarken kamyonun çarptığı Mahra Melin Pınar'dan üzücü haber geldi. Melin Pınar'ın hayati tehlikesi sürerken, babası kızının beyninin çalışmadığını söyledi.

Antalya'nın Serik ilçesi Belek Mahallesi'nde sokak köpeklerinin saldırması sonucu kaçarken kamyonun altında kalan Mahra Melin Pınar'ın hayati tehlikesi sürüyor.

Antalya'nın Serik ilçesi Belek Mahallesi'nde sokak köpeklerinin saldırması sonucu kaçarken kamyonun altında kalan Mahra Melin Pınar'dan kötü haber geldi.

10 yaşındaki Mahra Melin Pınar'ın hayat mücadelesi sürüyor. Üç ameliyat geçiren küçük kızın, sağ bacağı diz üstünden kesildi.

Çocuğunun son durumu hakkında bilgi veren baba Murat Pınar "Doktorlar beyin ile ilgili sıkıntının büyük olduğunu söyledi. Şu an beyninden tepki alamıyorlarmış. Bazı testler yapılacak. Kendi başına nefes alamıyor. Kalbinin ve böbreklerinin ilaçsız çalışmadığını aktardılar. Bunun da vücudun diğer organlarına çalış komutunun gitmemesine sebep olduğunu belirttiler. Beyin çalışmıyor. Şu an için beyin ölümü hakkında bir şey demediler. Sol tarafı kötü durumdaydı. Annesi de ben de dün gördüm. Kesilen bacağı gördük" dedi.

KÖPEKLER HALEN MAHALLEDE DOLAŞIYOR

Ameliyatlarla ilgili de konuşan baba Pınar, "İlk geldiği gün bacak yeniden yapıldı. Pazarı pazartesiye bağlayan gece pıhtı atmasından ötürü ameliyat oldu. Pazartesi günü de bacağı kesildi” ifadelerini kullandı. Murat Pınar, kızını kovalayan köpeklerin daha önce de birçok kişiye saldırdığını dile getirdi. Pınar, köpeklerin hala mahallede dolaştığını aktardı.

SALDIRGANLARDI

Olayın gerçekleşmesine neden olan köpekler hakkında da bilgi veren baba, “Köpekler başıboş köpekler. Saldırganlardı. Spor yapana, bisiklete binenlere saldırıyorlardı. Herkese saldırıyorlardı. İlk günlerde bir şey olmadı bugün birçoğunun toplandığını gördüm. Az önce evden geldim 2 tane daha vardı. Belediye başkanı ziyarete gelerek toplanması yönünde söz verdi. Doktorlar şuan yaşatmak için ellerinden geleni yapıyor” dedi.

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...