Tgrt Haber
03 Ekim 2021 14:43

Malatya'da 3 araçlı zincirleme kaza! 3 ölü, 4 yaralı

Malatya'da 3 aracın karıştığı zincirleme kazada, ilk belirlemelere göre3 kişi hayatını kaybetti. 4 kişinin ise yaralandığı kazada yaralılar hastaneye kaldırılırken bir kişinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Malatya'da 3 araçlı zincirleme kaza! 3 ölü, 4 yaralı
malatya,trafik kazası,zincirleme kaza,

 Malatya'nın Kale ilçesinde meydana gelen 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası faciayla sonuçlandı. Sağlık ve polis ekiplerinin ilk belirlemelerine göre kazada 3 kişi hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı.

Malatya-Elazığ kara yolunun Bent Mahallesi mevkisinde 01 YV 976 ve 44 LF 651 plakalı otomobiller ile 07 E 6129 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, biri ağır 4 kişi yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin de yardımıyla araçlardan çıkarılan yaralılar, ambulanslarla İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...