Tgrt Haber
09 Kasım 2021 22:31

Malatya’da çöken binada tadilat yaptıran iş yeri sahibi gözaltına alındı

Malatya’da tadilat çalışması yapılan 2 katlı binada çökme meydana geldi. Tadilat yaptıran iş yeri sahibi H.D. hastaneden taburcu edildikten sonra gözaltına alındı.

Malatya’da çöken binada tadilat yaptıran iş yeri sahibi gözaltına alındı
malatya,iş yeri,tadilat,bina

Malatya’nın İnönü Caddesi Sıtmapınarı mevkiinde bulunan 2 katlı bir binada çökme meydana geldi. Çok sayıda kişi enkaz altında kalırken ekipler kısa sürede çalışmalarına başlayarak yaralıları hastaneye sevk etti. Çevredeki vatandaşlar binada tadilat yapıldığını belirterek çökmenin bundan kaynaklandığını iddia etti.

YANDAKİ BOŞ DÜKKANI İŞ YERİNE KATMAK İSTEMİŞ

Binanın alt katında bulunan tavuk mangal restoranı işletmesinin sahibi yandaki boş dükkanı işyerine katmak için tadilat başlattı. Bu tadilat sonrası kesilen kolon nedeniyle çökmenin meydana geldiği öne sürüldü. Enkazdan hafif yaralı olarak çıkartılan işletme sahibi H.D.’nin tedavisinin tamamlanmasının ardından gözaltına alındığı ve polis merkezine götürüldüğü ifade edildi.

ÇÖKEN BİNADAN KURTULAN VATANDAŞ O ANLARI ANLATTI

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...